16 maart

In een inspirerende ontbijtsessie is op 16 maart het thema flitsbezorging besproken bij  KERN, het centrum voor vastgoedprofessionals.
Na twee jaar van online symposia en -events was het bijna weer als vanouds om vanmorgen ook fysiek bij elkaar te zijn. “Bijna” want met de mogelijkheid om ook via het Teams platform digitaal deze ontbijtsessie bij te wonen begint nu ook de hybride symposiumvorm vastere voet aan de grond te krijgen. Een interessante combinatie, met de dynamiek van de deelnemers in de zaal, en de efficiënte mogelijkheden om ook vanaf een  andere locatie in korte tijd bijgepraat te kunnen worden over de laatste ontwikkelingen van, in dit geval, de opkomst van flitsbezorging.
Met Joost Claessens (Deputy General Manager Benelux bij Gorillas), Rick Zijderveld (Retail Consultant Gemeente Den Haag)en Femke Wokke (Senior Consultant Bureau Stedelijke Planning) is een compleet en actueel beeld geschetst van de flitsende opkomst van het fenomeen van de bezorgdiensten. De presentatie die André Doffer tijdens deze bijeenkomst heeft gehouden, kunt u via deze link  downloaden. Een uitgebreider artikel over het consumentenperspectief van flitsbezorging volgt de komende dagen op deze website.