01 augustus

Studio Piraat bestaat uit een club ambitieuze en talentvolle creatieven. Grafisch ontwerpers, interactief ontwerpers en creatief strategen. Vrijbuiters die zich onderscheiden in eenvoud, passie en plezier; verre van doorsnee. Zij geloven in krachtige ontwerpen en heldere communicatie. Uitingen die opvallen, enthousiasmeren, inspireren en overtuigen. In alles wat ze doen durven ze hun nek uit te steken. Het ontwerpen van logo en website voor DISCvision leidt tot samenwerken.

Samen met hun opdrachtgevers creëren De Piraten succesvol werk. Betrekken en begrijpen, daar ligt hun kracht! Niet alleen de klik met de opdrachtgever staat centraal, maar ook het begrijpen van de zakelijke- en de eindconsument. Daarin versterken DISCvision en Studio Piraat elkaar. DISCvision kan de gedrag- en communicatie voorkeuren van opdrachtgever en consument inzichtelijk, transparant en meetbaar maken.

We graven samen met de opdrachtgever dieper in de vraagstukken en uitdagingen. De interne chemie van de piraten, brainstormen, visualiseren en schrappen, wordt gecombineerd met ‘meten is weten’. Het resultaat is vertaald, uitgewerkt en klaar voor implementatie. Studio Piraat is getraind in de kleurige DISCvision taal. Inmiddels wordt samengewerkt aan de eerste opdrachten in zowel de publieke als private sector. Zodra we hierover kunnen publiceren hoort u meer.

Samen creëren we vernieuwende en krachtige oplossingen.